Nainen Junassa

Tiedättekö sen tunteen kun luet jonkun mielettömän hyvän kirjan, ja myöhemmin kuulet että siitä ollaan tekemässä elokuva? Voi olla että seuraat tarkkaan elokuvan valmistumisprosessia ja näyttelijävalintoja. Ja vihdoin pääset elokuvateatterin penkkiin ja näkemään elokuvan!

Elokuva oli hyvä, mutta niin paljon jäi kuitenkin puuttumaan. Totuushan on että kirja nyt vain on aina niin paljon parempi kuin elokuva. Ainakin omasta mielestäni. Kirjasta saa niin paljon enemmän irti, mutta elokuvat ovat kuitenkin varsin mainio lisä elämykseen.

Itselle käy lähes aina niin, että kun satun lukemaan (tai kuuntelemaan äänikirjana) varsinkin Pottereita tai Sormusten herraa, tekee aina mieli katsoa myös elokuvat. Käykö muille ikinä näin?

Tällä hetkellä yksi kovasti odottamani elokuvasovitus on The Girl on the Train eli Nainen Junassa. Kirja joka on pakko lukea yhdellä istumalla ja pitää täydellisessä jännityksessä viimeiselle sivulle asti. Kovasti toivon että syksyllä elokuviin tuleva sovitus kirjasta saisi niskankarvat samalla tavalla pystyyn kuin kirjakin. Hirveästi en ole mitään trillereitä lueskellut mutta tämän kirjan jälkeen olen vaihtanut kantaani ja ottanut jännitystä ja trillereitä enemmän lukuun. Yksi vuoden 2015 puhutuimmista kirjoista, joten jos et vielä ole vilkaissut, kannattaa lukea pieni näyte kirjasta.

nainen junassa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s